Минали събития

1 2 3 от 3
Септември 2021
Честит първи учебен ден!

Честит първи учебен ден!

15.09.2021

Честит първи учебен ден! С много усмивки и настроение ученици, родители и преподаватели в ЧСУ "Константин-Кирил Философ" откриха новата учебна година. По традиция с питка и мед училището посрещна всички ученици. Успешна и здрава година си пожелаха всички преди първи училищен звънец. На добър час!

прочети още
Август 2021
Работата по проекти обогатява знанията на децата

Работата по проекти обогатява знанията на децата

10.08.2021

Работата по проекти обогатява знанията и речниковия запас на децата. Това коментира мис Ками по повод реализиран проект за хабитати от деца на Лятното езиково училище на ЧСУ „Константин-Кирил Философ“ и British School of Sofia, които представиха различни животни и малка част от съответната растителност на моретата и океаните, саваните и джунглите. С работа по този проект основната цел е била децата да обогатят речниковия си запас от английски думи, обясни мис Ками и допълни, че малчуганите са се справили много добре с поставената задача, а часовете са преминали интересно и неусетно.

прочети още
Тичане, скачане и катерене – разрешени

Тичане, скачане и катерене – разрешени

09.08.2021

Тичането, скачането и катеренето не само не са забранени, но са и силно препоръчителни за децата от Лятното езиково училище на ЧСУ „Константин-Кирил Философ“ и British School of Sofia. Игрите на воля в батут парка на един от столичните молове преминаха емоционално и предизвикателно.

прочети още
Водно, весело и забавно лято

Водно, весело и забавно лято

04.08.2021

Игрите в басейна са сред любимите занимания в горещите летни дни на малчуганите от Лятното училище, организирано от ЧСУ “Константин-Кирил Философ" и British School of Sofia, което продължава до 13 август. Часовете в басейна са очаквани с нетърпение и по традиция преминават весело.

прочети още
Юли 2021
Рицарски боеве в двора на ЧСУ „Константин-Кирил Философ“

Рицарски боеве в двора на ЧСУ „Константин-Кирил Философ“

28.07.2021

Рицарски боеве се разиграха в двора на ЧСУ „Константин-Кирил Философ“ по време на Лятното училище, което продължава до 13 август. Освен, че много се забавляваха, децата прекрасно се справиха в часа по фехтовка, коментира преподавателят Ивана Иванова, която има завидна спортна кариера зад гърба си именно като състезател и треньор по фехтовка. Едно от нейните лични спортни завоевания е участието ѝ в Олимпийските игри в Атланта през 1996 г.

прочети още
1 2 3 от 3
Copyright © 2020 ЧСУ "Константин-Кирил Философ".
Всички права запазени.