Прием 1-ви - 4-ти клас с английски език и лего!

Здравейте, уважаеми родители и ученици!

Представяме Ви изключителната възможност да се присъедините към нашето училище за 1-ви клас със специален акцент върху английския език и забавните лего конструкции!

Нашата учебна програма е създадена с грижа и внимание, за да осигури на вашето дете най-доброто начало в ученето на английски език. Нашите квалифицирани преподаватели се грижат да развиват езиковите умения на децата по забавен и интерактивен начин, като използват съвременни методи и материали, които ги мотивират да учат.

Освен това, ние вярваме, че ученето трябва да бъде забавно! Вашето дете ще има възможността да се наслади на часове с лего, където ще развива творческото си мислене, пространствената представа и логическото му мислене. Лего конструкциите не само са забавни, но и учат децата да работят в екип и да решават проблеми.

Нашата програма е подходяща за всички деца, които влизат в 1-ви клас, независимо от техните предишни познания на английски език. В нашите класове се грижим да индивидуализираме обучението, за да отговорим на нуждите на всеки ученик.

Нашето училище предлага съвременни и комфортни учебни среди, които създават подходяща атмосфера за учене и развитие на децата.

Не пропускайте тази изключителна възможност за вашето дете!

Кандидатствайте за прием в 1-ви клас с английски език и лего ТУК!

Свържете се с нас на тел.: +359 886 310 610

 

 

 

 

Втори - четвърти клас

Деца, кандидатстващи за началното и основното училище на ЧСУ "Константин-Кирил Философ", е желателно да са учили в училище с преподаване на английски език поне една година преди постъпването си. На този етап от тях се очаква да могат да четат и пишат на английски език.

Родителите, чиито деца кандидатстват за началното и основното училище, трябва да предадат:

При наличие на свободно място се насрочва среща с родителите в удобно за тях време да посетят училището. Родителите провеждат индивидуален разговор с консултанта по прием в училището.

След като родителите получат уведомление, че детето е прието, трябва да представят необходимите документи за записване ида платят входящата такса.

 

Copyright © 2020 ЧСУ "Константин-Кирил Философ".
Всички права запазени.