Понеделник (2.11)
Вторник (3.11)
Сряда (4.11) Четвъртък (5.11) Петък (6.11)
  • Картофена крем супа с крутони от бекон
  • Италиански телешки кюфтенца с доматен сос и пармезан, с маслиново ризото
  • Булгур с пресни зеленчуци
  • Плодове
  • Пилешка супа с печено пиле, поднесена с мариновано селари
  • Хрупкаво пиле филе с корнфлекс, медено – горчичен сос и уеджис картофки
  • Миш-маш със сирене и яйца
  • Плодове
  • Агнешка супа
  • Крехка шпикована свинска плешка с домашно картофено пюре
  • Постни картофени кюфтенца
  • Плодове
  • Крем супа от карфиол с бита сметана и тиквени семки
  • Пълнен свински врат с градински билки, поднесен със сотирани картофки с копър и чесън
  • Ризото с пресни зеленчуци
  • Плодове
  • Градинарска супа, поднесена с кисело мляко
  • Майсторски кюфтета и кебапчета с лютеница и картофена салатка
  • Пресни зеленчуци с паста пене и сирена
  • Бяла риба пане с гарнитура

Понеделник (9.11) Вторник (10.11) Сряда (11.11) Четвъртък (12.11) Петък (13.11)
  • Боб чорба с крутони от бекон
  • Кавърма от пилешки късчета с гъби, кисели краставички и чушки, сервирано с ориз
  • Вегетарианска мусака
  • Плодове

  • Пилешка супа
  • Свински каренца с ориз
  • Италианска паста с доматен сос и тиквички
  • Плодове

  • Крем супа от броколи с билкови крутони
  • Кюфтенца по чирпански с лук, чушки и картофено пюре
  • Пресни зеленчуци с кус-кус и сирена
  • Плодове

  • Телешко варено
  • Винен кебап със свинско и ориз с грах
  • Огретен от тиквички и бяло сирене с копър
  • Плодове

  • Свинска супа със застройка
  • Телешки кюфтенца с паста пене, с каперси и домати конкасе
  • Рататуй с моцарела
  • Бяла риба пане с гарнитура

Понеделник (16.11)
Вторник (17.11) Сряда (18.11) Четвъртък (19.11) Петък (20.11)
  • Гъбена супа с ориз
  • Пиле Рокфор с пюре от грах и картофи
  • Брям - гръцки гювеч
  • Плодове
  • Гулаш с кайма
  • Свинско печено с гъби и карфиол и магданоз
  • Славянски гювеч
  • Плодове
  • Минестроне с телешки бульон и грах
  • Пилешка пържола ,,Тракия‘‘ ( маринована с кисело мляко и пресни билки, без кожа) на плоча, поднесена с домашно картофено пюре и морковено масло
  • Печени червени чушки с доматен сос и бяло сирене
  • Плодове
  • Крем супа от пиле
  • Свински врат "Катино мезе" с чушки, гъби и бял ориз с магданоз
  • Зелен фасул с чушки и домати
  • Плодове
  • Телешко варено
  • Свински гулаш с макарони и магданозено песто
  • Пресни чушки бюрек
  • Бяла риба пане с гарнитура

Понеделник (23.11) Вторник (24.11) Сряда (25.11) Четвъртък (26.11) Петък (27.11)
  • Пилешка супа със селъри
  • Пиле Бьоф Строганов с паста талиателе и пармезан
  • Спаначено суфле със сирене
  • Плодове
  • Крем супа от броколи поднесена с пети буше, запечено с ементал
  • Печен свински врат с карамелизирани моркови и картофено пюре
  • Запеканка от картофки със сметана и четири вида сирена
  • Плодове
  • Супа от пуешко месо със зеленчуци, царевица и батат
  • Пилешка яхния с риган и варени картофки
  • Запечени тиквички с домати и моцарела
  • Плодове
  • Тиквена супа
  • Пълнено пилешко филе по гръцки със сушени домати и моцарела и с ориз с киноа
  • Паста със зеленчуци и сирене
  • Плодове
  • Агнешка супа със зеленчуци
  • Баварски наденички с медено-горчичен сос и селски картофки на фурна
  • Миш-маш с пресни чушки, розови домати и бяло сирене
  • Бяла риба пане с гарнитура
Copyright © 2020 ЧСУ "Константин-Кирил Философ".
Всички права запазени.